Det var aldri meningen at Trump skulle vinne. Hvorfor tror du Ruth Bader Ginsburg ikke pensjonerte seg? Hun regnet som alle andre på toppen med at Clinton skulle komme til å nominere hennes liberale oppfølger.

La meg først oppsummere saken til nå. Det må til for å skjønne de nye dokumentene som er frigjort og hvorfor hele saken har luktet vondt i mange år.

Ønsker du å skjønne hva som egentlig skjer i USA? Er du lei av norsk medias løgner og manipulasjon? Følg Politainment og redaktør Trond Bie på Twitter.

Det var aldri meningen Trump skulle vinne, men når det utrolige skjedde gikk gikk opposisjonen fullstendig bananas

Verdenshistorien tok en vending som vil bli husket i hundrevis av år, og som allerede er en legendarisk del av amerikansk historie:ikke-politikeren, den brautende byggeren, forretningsmannen og TV-stjernen Donald Trump sjokkerte verden med å vinne, og eliten i amerikansk politikk og media har aldri kunnet akseptere det. Spesielt ikke i Norge som er en amerikansk kultur-koloni som ikke er godt for annet enn å være en norsk klone av CNN og MSNBC.

Annonse

Det hele er en stygg affære, og det kommer ikke til å bli bedre: gammel-media er død, det er bare så dumt vi tvinges til å betale for propaganda.

En del av de nye uklassifiserte dokumentene som avslører intervjuet med den aktuelle FBI-agenten:

Uansett; årsaken til at de satte FBI inn i kampen mot Trump, og hvorfor de satte Robert Mueller på saken gir mening først når man skjønner hatet og frykten for at Trump skal ta fra eliten deres særstilling i samfunnet. Råten har bygget seg opp i flere tiår, og jeg mener at forskjellen mellom demokratiske Bill Clinton og på papiret republikanske George Bush Jr. er forsvinnende liten, om tilstede.

Man vet det er noe som skurrer når påtalemyndigheten og media ikke klarer å forklare hva som skal ha skjedd av kriminalitet. Kan du forklare denne og andre saker muntlig til noen du kjenner? Da er du på rett vei. Nå viser det seg at selv ikke FBI -agentene skjønte hva de etterforsket

Jeg fulgte Mueller-etterforskningen nøye (timesvis med direkte vitnesbyrd) fra San Francisco etter at jeg flyttet til California på nyåret 2015.

FBI sine mobiler ble «tilfeldigvis» formatert før de kunne granskes – etterforskerne ønsker ikke å bli etterforsket:

Merk deg navnet Michael Flynn, tidligere general

Jeg er usikker på hvor mye norske medier gikk inn i detaljer i forhold til Mueller, men jeg regner med de var «all inn» for etterforskningen, og regnet helt sikkert med at Trump var skyldig i noe.

Men Trump var ikke skyldig i noe; i stedet bestilte det demokratiske partiet en skitt-pakke fra en tidligere agent ved navn Christopher Steele (selv norske medier har vel luftet dette navnet vil jeg tro). I tillegg til å påstå at Trump bestilte prostituerte for å urinere på ham, i disse dokumentene, skal Joe Biden personlig ha ønsket å anklage Donald Trumps administrasjon for å bryte Logan-loven.

Logan-loven er aldri brukt tidligere, men går på at personer som ikke har et myndighetsverv, ikke kan forhandle på vegne av USA. Derimot er det helt vanlig prosedyre at nye presidenter, og folkene han har valgt, general Flynn, tar diplomatisk kontakt med andre land, spesielt når de vet de får ansvaret for å eventuelle løse et problem når perioden starter.

De brukte en lov som aldri er nyttet tidligere, samtidig som de gjorde alt for å ta personer som Flynn og Roger Stone i å lyve. Oss bekjent har ikke Flynn eller Stone (som ble benådet av Trump), gjort noe galt utover å huske feil.

For å oppsummere:

  • Demokratene handlet en klassisk dritpakke (ikke uvanlig i amerikansk politikk) fra Christopher Steele for å ta rotta Donald Trump. For å få han fjernet som president. Problemet er at Steele-pakken var ren løgn og med potensielle koblinger til en russisk agent.
  • Det uvanlige er at FBI og trolig også en rekke andre etterretningsorganisasjoner var med på kuppforsøket (du husker vel Lisa Page og Peter Strzok?) som ble blandet sammen med en politisk skitt-pakke for maksimal PR-effekt i mediene som de allerede har kontroll over.

Det nye i saken er dette

Henger du med så langt? Saken er komplisert, og det er en vanvittig mengde dokumenter og detaljer det vil ta år før vi klarer å tegne et komplett bilde av, men stålsatt med det vi vet og som jeg har forklart i denne artikkelen, er det ingen tvil om at alt peker mot et de facto kupp-forsøk mot presidenten. Husk at Mueller-etterforskningen falt pladask (et sikkert tegn er alle nyhetene NRK ikke dekker).

Det nye som ble avslørt i dag er en rekke dokumenter som ikke lenger er skjermet fra offentligheten, og som avslører at FBI-agenter som visste hva som foregikk, tegnet forsikring for å sikre seg mot eventuelle saker mot dem i etterkant av en etterforskning de for flere år siden mente var på kanten. Gjør en agent noe galt kan det koste ham eller hun millioner av kroner i advokat utgifter – det er derfor ikke uvanlig at de tegner forsikring om de blir innblandet i noe ulovlig.

«Vi gikk alle og kjøpte profesjonell ansvarsforsikring», avslører dokumentene at en FBI-agent tekstet til en medarbeider.

Det er også noe annet som nå er dokumentert: at FBI allerede i 2009 var klar over at en av Steeles sin viktigste kontakter var en snuskete skikkelse, de omtalte ham nemlig som mer enn det og merket han som en «trussel mot rikets sikkerhet» og en mulig russisk spion.

Samtidig avsløres det at etterforskningen mot Flynn fortsatte etter november 2016, selv om en rekke personer innad i organisasjonen mente det ikke var noen grunn til å gå videre. Et år senere ble Flynn beskyldt for å lyve.

Uansett er det dokumentert at minst en FBI-agent mener hele saken var rent oppspinn for å «ta Trump».

Nå som det er kjent at stemmesedler for Trump allerede er dumpet, vil temperaturen i amerikansk politikk fortsette å boble. Nå er det bare å håpe at det ikke koker over.

Kilder:
Fox News
Just The News
National Review

Annonse