«I dag kan SkyShowtime lette på sløret og annonserer en rekke, nye serier og storfilmer rett fra kino som kommer på tjenesten de kommende månedene,» melder innholdsprodusenten i en fersk pressemelding.

Vi har hele oversikten frem til desember

Showtime trekker frem «The Family Stallone, Frasier, Fleeting Lies (produsert av Pedro Almodóvar og hans bror), Lawmen: Bass Reeves (laget av Yellowstone-skaper Taylor Sheridan), A24-serien The Curse med Oscar-vinneren Emma Stone og The Super Mario Bros. Movie,» som høydepunktene som er på vei – se under for alt som kommer helt frem til desember i år.

Under et år etter lanseringen har SkyShowtime et imponerende utvalg av fantastisk innhold. Fra de nyeste storfilmene fra Hollywood og eksklusive globale serier til våre lokale originalserier – SkyShowtime tilbyr abonnentene i Europa et utrolig utvalg av verdens beste underholdning. Enda mer spektakulært innhold er på vei i 2024, så SkyShowtime skal fortsette å by på glimrende underholdning til en glimrende pris

Monty Sarhan, Showtime-sjef

Dette lanseres denne måneden:

 • Dungeons & DragonsHonour Among Thieves er en actionfylt film som overfører det legendariske spillets spennende verden til filmlerretet. Blant de medvirkende er Chris Pine, Michelle Rodriguez, Regé-Jean Page, Justice Smith, Sophia Lillis, Chloe Coleman, Daisy Head og Hugh Grant.
 • Poker Face, en kritikerrost serie, har premiere i september som en SkyShowtime-original. Emmy®-nominerte Natasha Lyonne spiller Charlie, som har en utrolig evne til å avsløre når noen lyver. Hun legger ut på tur med sin Plymouth Barracuda, og ved hvert stopp møter hun en ny gruppe karakterer og merkelige forbrytelser som hun ikke kan la være å løse.  
 • Kodenavn: Annika, en SkyShowtime-originalserieer et finsk-svensk krimdrama. Historien handler om den finske kunstsvindeletterforskeren Emma, som går undercover for å infiltrere et auksjonshus i Stockholm og undersøke firmaets forbindelse til en beryktet hvitvasker kjent som Blanko. For å gå upåaktet hen velger Emma dekkidentiteten Annika, en temperamentsfull sosietetsdame som lever for ville fester, narkotika og alkohol, og som er den rolige og beherskede Emmas rake motsetning. Det å bli Annika betyr imidlertid at Emma må konfrontere minner fra fortiden som hun har prøvd å glemme.  
Kodenavn: Annika

Disse har premierer i oktober:

 • The Family Stallone, den nye dokuserien med Oscar®-nominerte Sylvester Stallone, kona Jennifer Flavin Stallone og deres tre døtre Sophia, Sistine og Scarlet i hovedrollene, gir oss plass ved bordet til en av Hollywoods mest berømte familier.  Seerne får bevitne Stallone i hans livs største rolle: papparollen.
 • Special Ops: Lioness, inspirert av en virkelig amerikansk militæroperasjon, følger livet til Joe (Zoe Saldaña) idet hun prøver å balansere privatlivet og karrieren som spydspissen i CIAs krig mot terror. Lioness-programmet, under oppsyn av Kaitlyn Meade (Nicole Kidman) og Donald Westfield (Michael Kelly), verver en aggressiv marinesoldat ved navn Cruz (Laysla De Oliveira) til å jobbe undercover sammen med Joe blant de mektige aktørene innen statsterrorisme, i CIAs innsats for å forhindre det neste 9/11. Serien strømmes eksklusivt i alle SkyShowtime-markeder i oktober.  
 • Fleeting Lies, den spanske SkyShowtime-originalserien, blir tilgjengelig for strømming i oktober. Én måned før bryllupet sitt, og rett før hun blir utnevnt til selskapets direktør, blir Lucía (Elena Anaya) forrådt av kollegaen Santi (Quim Gutiérrez), som også jakter forfremmelse. På grunn av dette blir Lucía anklaget for industriell spionasje og får nådeløst sparken. Lucías liv tar plutselig en brå vending, og med stor usikkerhet står hun overfor et enda større dilemma: hvordan hun skal bevise sin uskyld og slippe ut av fengselet.  Lucia gir seg i kast med lyssky aktiviteter for å fortsette å brødfø familien sin, samtidig som hun holder det som har skjedd, skjult fra dem. Løgnene blir stadig mer uholdbare, og livet hennes blir stadig mer komplisert.
Fleeting Lies

Disse har premiere i november: 

 • Frasier, den ikoniske komiserien, gjør sitt triumferende comeback på SkyShowtime. Den nye serien, som har Kelsey Grammer i hovedrollen samt som produsent, følger Frasier Crane (Grammer) i det neste kapittelet av livet hans idet han returnerer til Boston i Massachusetts. Her møter han nye utfordringer, danner nye relasjoner og håper å få en gammel drøm eller to til å gå i oppfyllelse. Frasier er tilbake for fullt! I andre roller finner vi Jack Cutmore-Scott som Frasiers sønn Freddy, Nicholas Lyndhurst som Frasiers gamle college-kompis og nå universitetsprofessor Alan, Toks Olagundoye som Olivia, Alans kollega og leder for universitetets psykologiinstitutt, Jess Salgueiro som Eva, som deler leilighet med Freddy, og Anders Keith som Frasiers nevø David. 
 • Dreamland er et storhjertet drama om hemmeligheter, løgner, kjærlighet og ambisjoner i en familie med fire søstre. Serien er lagt til den solfylte britiske kystbyen Margate og er en mørk komedie om forholdet mellom ulike generasjoner av kvinner og deres (nokså dysfunksjonelle) familiedynamikk. Den eldste søsteren Trish (Agyeman) er gravid for tredje gang med partneren Spence (Kiell Smith-Bynoe). Og denne gangen har hun bestemt seg: Det skal bli en jente. De to søstrene hennes, Clare (Gabby Best) og Leila (Aimee-Ffion Edwards), heier henne frem sammen med moren (Frances Barber) og Margates legendariske bestemor (Sheila Reid), og «manifesterer» en liten jente på Trish sin «mani-festival». Men da den andre søsteren deres, Mel (Allen) uventet dukker opp igjen i livene deres, truer hun med å destabilisere hele familien. Drømmen om «Dreamland» holder på å gå i tusen knas … 
 • Renfield, en moderne monsterfortelling, skildrer historien om den lojale, men plagede tjeneren til Dracula, historiens mest narsissistiske sjef.  Filmen er kritikerrost for sin komikk og har Nicholas Hoult i hovedrollen. I de andre rollene finner vi Awkwafina, Shohreh Aghdashloo og Oscar®-vinneren Nicolas Cage som Dracula.   
Renfield

Her er desember-premierene:

 • Lawmen: Bass Reeves, en ny antologiserie produsert av Oscar®-nominerte Taylor Sheridan og Emmy Award®-nominerte David Oyelowo, strømmes eksklusivt på SkyShowtime. I hovedrollene finner vi Oyelowo, Lauren E. Banks, Demi Singleton, Forrest Goodluck, Barry Pepper, æres-Oscar®-vinner Donald Sutherland og Emmy Award®-nominerte Dennis Quaid. Sesongen består av åtte episoder og avdekker den ukjente historien om den mest legendariske sheriffen i Det gamle vesten: Bass Reeves (Oyelowo). Originalserien følger Reeves’ reise fra slave til å bli den første svarte sheriffen vest for Mississippi. Til tross for at han arresterte over 3000 forbrytere i løpet av karrieren, tynget sheriffstjernen ham, og han slet med den moralske og spirituelle prisen hans kjære familie måtte betale.
 • The Super Mario Bros. Movie, den store kassasuksessen regissert av Aaron Horvath og Michael Jelenic,kommer også i desember. I hovedrollene finner vi Chris Pratt, Charlie Day, Seth Rogen, Jack Black og Anya Taylor-Joy. Filmen er basert på Mario-spillene fra Nintendo og tar oss med inn i et livfullt og spennende nytt univers vi aldri har sett maken til, i en actionfylt komedie.
 • Transformers: Rise of the Beasts blir også tilgjengelig for strømming før jul.Filmen tar publikum med på et 90-talls globetrotter-eventyr med autobotene og introduserer en helt ny fraksjon av transformere – «the Maximals» – som allierte i kampen for jordkloden.   
Transformers: Rise of the Beasts
Annonse