JREMissing.com er oppdatert med nye episoder som Spotify har fjernet.

Oppdatert, 7. februar, 14:35:

Derfor mener undertegnede at Joe Rogan vinner uansett hva som skjer:

Men hvorfor?

Det er fremdeles helt uklart hvorfor episodene er slettet, da det er en liste med folk som ofte ikke har noe til felles, som komikere (og mange av dem, inkludert Mark Maron), kulturelle- og politiske kommentatorer og professorer.

Annonse

Rundt tiden da Rogan signerte med det svenske selskapet så ble det samtidig oppdaget at Alex Jones-episoder hadde blitt fjernet – det er aldri noen overraskelse når Jones-episoder forsvinner, men denne listen er såpass lang og det er vanskelig å finne en rød tråd.

113 episoder fjernet

Det er mulig det er flere årsaker til at noen av episodene til utvalgte personer (mens andre episoder med samme person er tilgjengelig) er borte, inkludert at de hadde en tidsbegrenset kontrakt på forhånd, trussel om søksmål fra en eller annen part som blir omtalt i episoden (mindre trolig), eller at Spotify ønsker et bibliotek som reflekterer merkevaren deres i større grad.

Unnskylder bruk av «n-ordert»

Rogan har nå også måttet unnskylde for bruken av «n-ordet» en rekke ganger i løpet av 12 år i et innlegg på Instagram som har blitt sett av 4,7 millioner seere:

Annonse