Disney slår på stortromma med et ganske saftig tilbud på Disney+.

Inneholder annonselenke.

Tilbudet varer frem til 20. september

«I dag lanserer Disney+ et tilbud som gir nye og tilbakevendende kunder mulighet til å strømme eksklusive filmer, serier og originalinnhold med 75 % besparelse,» melder selskapet i pressemeldingen og fremhever at det det er en rekke premierer fra blantg annet:

  • Disney
  • Pixar
  • Marvel
  • Star Wars
  • National Geographic

Fra 6. september kan nye og tilbakevendende kunder abonnere på Disney+ for kun 19 kr per måned, i tre måneder. 

Disney

Strømme-tjenesten melder at «abonnentene vil få tilgang til en rekke fan-favoritter fra The Walt Disney Company, samt de nyeste og kommende utgivelsene, inkludert den siste Star Wars-serien Ahsoka, live action-gjenskapelsen av Den lille havfruen, Pixars siste film Elemental og den helt nye sesongen av FXs The Bear

Annonse

Merk deg at tilbudet kun «gjelder bare for nye og tilbakevendende abonnenter som oppfyller kriteriene.»

Kom i gang med krypto, bitcoin og ethereum hos Firi

Annonse