Det er meget sjelden, og har kanskje aldri skjedd, at Joe Rogan uttaler seg om konkrete kontroverser rundt den mest populære podcasten akkurat nå, The Joe Rogan Experience.

Oppdatert, 10:20:

Som rapportert før Rogan uttalte seg i dag morges, så skal covid-episoder merkes.

Rogan: «Jeg er fan av Neil Young og synes dette er trist»

Men ting startet å blusse opp noe veldig da Neil Young ikke lenger ønsket å være på samme strømme-tjeneste som podcasteren. Senere har Joni Mitchell uttalt samme ønske som Young.

Annonse

I et klipp på ni minutter forklarer Rogan, som du kan høre under, at podcasten «er merkelig» fordi «det kun er samtaler», og at han er fan av både Young og Mitchell. Rogan uttaler stadig at han ikke hadde noen mesterplan og at han aldri trodde showet hans skulle bli så stort.

Covid fikk Rogan til å kringkaste en personlig melding

Han utdyper også litt om de to episodene som er i søkelyset fordi kritikerne mener det er «covid feilinformasjon» – det er snakk om episodene med Peter McCullough og Robert Malone, to personer som Rogan beskriver som eksperter innen sine felt og som har andre meninger enn andre gjester han har snakket med, inkludert CNN-lege Sanjay Gupta.

Rogan sier også han setter pris på «haterne» da det får ham til å reflektere over eget arbeid. Han takker til slutt for all støtte, og uttaler han ønsker å ha for og mot-debattanter for aktuelle tema på podcasten med mindre tidsrom mellom. En annen mulighet for Rogan er selvsagt å ha uenige personer i samme podcast-episode, men det nevnte han ikke noe om.

Annonse