Mark Zuckerberg om Covid-vaksine: «Vi kjenner ikke langtidsvirkningene av at vi i realiteten modifiserer folks DNA

Hvordan debattere om det er forbudt å dele motstridende synspunkter?

Project Veritas har nylig mottatt en ny lekkasje-video der Mark Zuckerberg deler sine bekymringer for å få sitt DNA modifisert om han tar covid-vaksine. 

Politainment har tidligere dekket den første Facebook-lekkasjen.

«Jeg vil dele noen bekymringer. Vi kjenner ikke langtidsvirkningene av at vi i realiteten modifiserer folks DNA. Kan det resultere i mutasjoner eller annet at vi skriver kode i DNAet for å produsere antistoffer?»

Mark Zuckerberg

Senere under møtet med Anthony Fauci som er leder for den amerikanske varianten av Det norske folkehelseinstituttet, sier Zuckerberg at han gjerne vil starte med å oppklare en ting: «Min oppfatning,» sier han, «er at vaksinen ikke modifiserer vårt DNA. Tar jeg feil må du gjerne korrigere meg».

Her er selv Zuckerberg skeptisk til vaksinen:

Hva Mark Zuckerberg selv mener om vaksinen kan virke uklart, men Facebook intensiverer sin innsats for å fjerne uønsket informasjon om covid 19 og covid 19-vaksiner. 

Annonse

«Siden desember ifjor har vi fjernet informasjon som helseeksperter har tilbakevist som falsk.» 

Offisiell Facebook-oppdatering fra 8. februar

Videre forteller Facebook at deres policy bidrar til å beskytte folk fra skadelige påstander om covid 19 og vaksiner. De vil fjerne alt innhold som antyder at vaksiner endrer folks DNA.

Det problematiske er at Zuckerberg har stoppet samtalen mellom de øvrige tre milliarder FB-brukerne. Det er holdninger vi kjenner igjen fra mennesker med ubegrenset makt.

Det ironiske er at Facebook i sine standarder skriver at de vil at folk skal «argumentere, debattere og dele sine personlige erfaringer relatert til pandemien».

Hvordan kan man debattere om det er forbudt å dele motstridende synspunkter, og hvilket signal er det Zuckerberg sender som nekter brukerne av plattformen hans å argumentere og debattere etter at han selv har skiftet standpunkt?

Annonse