Audun Lysbakken later som han ikke vet forskjell på rase og religion i nok et oppgulp der han indirekte truer nordmenn med hat-paragrafer og i ytterste konsekvens fengsel om de står opp mot en religion som er i mot det venstresiden flagger utad som sine egne idealer.

Venstresiden har aldri vært så langt unna liberale ideer som nå: de er forelsket i makt og hat

Jeg har en rekke ganger påpekt at SIAN og islam-bråket i Norge ikke har noe med disse to gruppene å gjøre, men venstresidens splitt- og hersk-teknikk.

Jeg har studert demokratene i USA i mange år, og jeg bor i California: norske politikere vet hvor de kan sanke strategi-hjelp.

For Venstre og de fleste andre store norske partier nytter taktikken DNC (det demokratiske partiet i USA) for å sørge for å sette grupper, og til slutt hele befolkninger mot hverandre, i det håp om at all feil-informasjonen kommer dem selv til gode og at de kan overbevise store nok grupperinger til å unngå å kritisere dem i frykt for å stemplet som rasister og miste jobben.

Annonse

Råten i galskapen er i ferd med å spise opp mer og mer av våre viktigste idealer, blant annet den at den minste og viktigste grupperingen er individet.

Ingen liker å bli kalt rasist av en kyniker som Lysbakken, men det beste er å sikte seg inn mot venstresidens taktikk, skjønne den, og stikke kjepper i hjulene – dessverre er det bare mulig om man har en fungerende opposisjon.

Ved å farge SIAN som rasister, det nå eldste knepet i boka for neo-radikale, er håpet å trolig kunne bruke loven mot personer som er kritiske til Islam, men dette er selvsagt ikke endestasjonen for Venstre, AP, Høyre og i mindre grad FRP, selv om de nå også er ute å sykle.

Det verste akkurat nå vil være om partier som Venstre nå girer opp til å bruke hat-paragrafen (husk at Norge har selektiv ytringsfrihet – det er kun USA som har ekte ytringsfrihet – ingen trenger beskyttelse når de snakker om været) mot alle som ikke er enige med dem selv og på den måte utvide egen mulighet til makt og kontroll. Nei, det handler så sannelig hverken om SIAN eller Islam, dette.

Selv NRK får kritikk av Lysbakken

Å styre samtalen bort fra vrøvlet om rasisme, og i stedet fokusere på hvordan alle grupperinger i Norge kan ha det bedre, er en innlysende strategi som også har fungert svært bra for Donald Trump som kommer til å vinne valget med klar margin, USPS eller ikke.

Selv ikke NRK er «woke» noe for Lysbakken, en kynisk politiker av laveste kaliber:

For pressen genererer vold, hat og splittelse klikk og penger

Personlig er det mest irriterende å se at SIAN tror de kommer noen vei (med hva, egentlig?), da det ser ut for meg at de aller fleste ikke ser på det som noe pluss for samfunnet at de brenner Koranen. Det eneste de gjør er å spille inn i fellen til Lysbakken og alle de andre på venstresiden som for lengst har flyttet fra liberale, til autoritære idealer. Der har de noe til felles med jihadister.

Venstresiden består av i hovedsak hvite mennesker som forteller andre hvite mennesker at de er rasister samtidig som de misbruker minoritetgrupper i sin egen kyniske søken etter makt og kontroll.

At tradisjonell presse syntes det er morsom å terge SIAN, og sikkert ser på støttespillerne som «deplorables» er bra for klikk-horeri og økte inntekter, men svært usunt for et land som Norge som alt for enkelt kultur-kopierer, og dermed politisk kopierer, strategien, politikken og temperaturen i USA. Enda verre er at det ikke finnes krefter i Norge som ønsker å stå opp mot dette farlige vrøvlet.

Man behøver ikke være på høyresiden for å kjenne kallet til å stoppe venstresidens mørke taktikk

Venstresiden kommer til å bruke aktivister som er med på demonstrasjonene: hver gang en av disse blir skadet, vil ikke skylden legges på voksne mennesker som oppsøker faren frivillig i de aller fleste tilfeller, men potensiell skade som oppstår om politiet kommer for å skape orden når rosa-hår og palestina-skjerf brigaden går for langt.

Dette er nøyaktig samme strategi demokratene bruker i USA: det er ingen tvil om at venstresiden i Norge, så vel som den i USA, ikke har noe imot å sette menneskeliv i fare for egen politisk vinning i søken etter så mye makt de kan spise.

Ikke la dem fete seg opp på hat, men la oss stå sammen mot kyniske politikere som splitter oss – vi er neppe så uenige som de prøver å få oss til å tro.

Annonse