Uncharted har hatt enorm innflytelse på millioner av fans verden over. Franchisen som omfatter fire selvstendige titler og en spinoff;  The Lost Legacy, er blitt en av PlayStations mest populære.

Nathan Drake og Victor «Sully» Sullivan jakter på på «den største skatten som aldri er funnet»

Nå har Sony Pictures Entertainment og PlayStation sluppet den første offisielle trailer for deres kommende Uncharted-film. Den ser ut til å inneholde all den action og de vittigheter du kan forvente. 

I traileren ser vi hva som ser ut til å være Tom Hollands Nathan Drake og Mark Wahlbergs Victor «Sully» Sullivan da de første gang møtes i en bar. Den humoren som er velkjent for fans av spilfranchisen dukker opp med det samme mellom de to hovedrollene. 

Ledetråder til Nathans forsvundne bror

Traileren fokuserer før det hele for alvor tar av, på hvordan steder og skatter går tapt i tidens løp og på Drakes ønske om å finne tapte steder og begravde skatter. “Det finnes steder der ute som ikke står på noe kart. De er ikke forsvunnet, bare tapt.” Filmen ser ikke ut til å følge et enkelt Uncharted-spill direkte, men snarere å løfte frem elementer fra flere. I et action-eventyr-epos som forgrener seg over det meste av verden, går de to i gang med den farlige jakten på «den største skatten som aldri er funnet». Det er også ledetråder som kan føre til Nathans forsvundne bror.

Annonse

Drakes romantiske prosjekter

Drake oppdager for eksempel to pirataktige skip som minner om siste akt i Uncharted 4: A Thief’s End. Vi får en tur opp i Gaudís Sagrada Família og vi møter Sophia Taylor Alis Chloe Frazer, et av Drakes romantiske prosjekter i spillene. 

I siste halvdel av traileren vises en gjenskapelse av ørkenfly-sekvensen i Uncharted 3: Drake’s Deceptionder hvor et fly høyt over en massiv ørken er i ferd med å miste lasten og Drake klamrer seg til den. Dramatisk så det holder.

Humoren og ånden fra Uncharted

Idag er vi utroligt glad for å vise dere verdenspremieren på den første offisielle trailer for den etterlengtede Uncharted-film. I et samarbeid mellom Sony Pictures Entertainment, PlayStation Productions og Naughty Dog har vi innfanget humoren og den ånden Uncharted er kjent for.

Neil Druckmann, Naughty Dog

Både for hardcore fans og alle de andre

Filmen er laget både for hardcore fans av spillet og dem som ennå ikke kjenner franchisen. Jeg tror begge vil bli like underholdt.

Ruber Fleischer, regissør

Uncharted kommer på kino mellom 11. (Storbritannia) og 18. februar (USA) i ulike markeder.

Kilde: Naughty Dog

Annonse