Endelig er traileren for den nye Matrix-filmen her.

Nå er den første traileren sluppet

Det er en utrolig fallhøyde de har lagt seg på, Lana Wachowski, nå som hun følger opp mega-hitten fra 1999. Det har vært mye teaser-materiale på nett, men dagen har altså kommet for å få et glimt inn i den nye filmen der du må velge din egen medisin: se verden som den er, eller fortsett å leve i uvitenhet om hva som er virkeligheten.

Nå skal ikke vi bedømme filmen ut i fra en trailer, men dette ser ut som en actionfilm mer enn noe annet (vi håper traileren med overlegg ikke avslører at filmen er dypere enn som så), og kanskje aller best som en «remaster» av originalen som ble et kulturelt fenomen. Det underligste er at Keanu Reeves ser ut som han har gjort de siste årene, inkludert hans opptredener i John Wick og Cyberpunk 2077.

Filmen har premiere 22. desember.

Annonse

Bedøm selv:

Annonse