Amerikanerne er litt mer bilgærne enn andre folk. Noen av dem er enda verre. Her har gjeng gærninger og youtubere fra Grind Hard Plumbing Co. bestemt seg for å bygge et elektrisk terrengkjøretøy ut av en Tesla Model 3 – en bil som absolutt ikke er førstevalget for et slikt prosjekt.

Kufanger med 5,5-tonns vinsj

Vi har tidligere sett forsøk på å modifisere Model 3 for terrengkjøring, men disse guttene går adskillig lenger. De fikk hjelp av Rich Rebuild som er kjent for å gjenoppbygge Teslaer eller bruke dem i fantasifulle prosjekter.

Rich Rebuild fant en Model 3 Dual Motors som hadde vært involvert i en ulykke. De skaffet delene de trengte, bygget om hjulopphenget for å få mere bakkeklaring og sveiset en solid støtfanger til karosseriet. Midt i kufangeren installerte de en 5,5-tonns vinsj.

De kuttet også vekk en del av panseret for å få frem de sekskantede hullene som skjuler seg under overflaten. Hullene ble utstyrt med ledlys for å få en effekt i mørket:

Annonse

De fullførte med kraftige ledlys som de koblet til blinklysene. Området rundt lysene lakkerte de for kontrastens skyld svart:

Til sist var de klar for en første kjøretur og de lot seg imponere over bilens dreiemoment og respons. Her er videobeviset:

Annonse