Tilhengerne av dogecoin har som mål å gjøre 20. april til “offisiell Dogedag”. Axe som er kjent for velduftende spray (for ikke like velduftende kropper), lovet å lage en «kryptoduftende kroppsspray» hvis Dogecoin nådde kurs én dollar.

«Kryptoduft med en stenk av moskus»

Den skjedde ikke, tvert imot falt dogecoin på dogedagen og de fleste – foruten PR-folket hos Axe – hadde glemt tweeten. Men fra og med idag kan du med litt hell – og til tross for at dogecoin er fjernt fra dollarmerket – skaffe deg Axe Dogecan, en «48-timers kryptoduft med en stenk av moskus».

Boksen er gratis, men opplaget er begrenset. Hvis du ønsker å dufte krypto begynner registreringen idag kl 16 på AXEs nettsted – men det later til at du må være i Junaiten for å kunne delta.

Det som kreves for å komme til månen

«Vi skal til månen,» sa selskapet i en tweet. “I denne boksen finner du den tilliten til krypto som du trenger for å komme dit.”

Annonse

Dogecoin, Elon Musks favorittkrypto, har hatt en tung tur siden toppen på nesten 74 cent i mai. Nå kan det virke som om bunnen er falt ut. Siste notering undertegnede har sett er 16 cent.

Kilde: Fortune

Annonse