Enken etter antiviruspioneren John McAfee sier at ektemannen ikke begikk selvmord.

«Amerikanske myndigheter er ansvarlig for dødsfallet»

McAfee ble 75 år gammel. Han døde 23. juni bare timer etter at en spansk domstol bestemte at han kunne utleveres til USA. Spanske tjenestemenn har sagt at dødsårsaken sannsynligvis var selvmord.

McAfees kone Janice uttalte seg igår til journalister og oppfordret spanske myndigheter til å etterforske dødsfallet.

Jeg klandrer amerikanske myndigheter for tragedien. Mannen min er død og han hadde ingen selvmordstanker. Det siste John sa til meg var at jeg elsker deg og jeg ringer deg ikveld. John ville aldri ha avsluttet livet på denne måten, aldri. Hans siste ord stammer ikke fra en selvmorder.

Janice McAfee

John McAfee ble arrestert i oktober i Barcelona på grunnlag av en tiltale utstedt av amerikanske myndigheter. De anklaget McAfee for å ha unndratt mer enn fire millioner dollar i skatt.

Annonse

Fiske og drikke

Alt John ønsket å gjøre var å tilbringe de siste årene med å fiske og drikke. Vi visste at det ville bli motbakker, men han var en fighter. Det vet alle som kjenner John. Han var kjærlig, hadde et stort hjerte og han elsket mennesker. Han ville bare ha fred i livet. Jeg ber for at hans sjel har funnet den freden han ikke fant i livet.

Janice McAfee

Noen tweets har pekt på at John McAfee i 2019 angivelig kom med en kryptisk advarsel.

USA mener jeg har skjult krypto. Jeg skulle ønske jeg hadde det, men alle mine eiendeler er beslaglagt og mine venner er fordampet av frykt. Jeg har ingenting og angrer ingenting.

John McAfee, 16. juni 2021

Les ITavisen:
John McAfee er død 75 år gammel
ITavisen snakket med John McAfee i 2016

Kilde: The Epoch Times

Annonse