Disney + ble lansert til mange fornøyde nordmenn med sine barn sist høst, og de fortsetter å levere så det holder. Deres søkelys på nye Marvel titler slår ikke feil, og vi kan glede oss til mye snadder i sommer. Det er som kjent ikke alle dager på sommeren det er stemning og vær til å grille og bade, så da kan det være helt greit å benke seg ned med noe digg og disse nye titlene.

Marvel TV-seriene WandaVision og Loki fikk både seerstorm og kritikerros! Begge disse to storsatsingene slo godt an, og vi ser et produksjonsapparat som tar pulsen på tiden. Marveluniverset spiller også på et sterkt ønske blant folk om å fortsette historien om den evige heltesagaen, som er like gammel som vi har nedskrevne dramatiseringer.

Black Widow kommer nå

Det begynner å bli en stund siden siste Marvel spillefilm kom på skjermen, men nå er ventetiden snart over! Det er mange som har gledet seg til Black Widow, og nå har Marvel mye å leve opp til. Riktignok begynner det å bli mange tråder å holde styr på i Marvel universet.

Spesielt om man regner med tegneserier i tillegg til filmene og TV-seriene. Den sorte enke på norsk, kommer til å bli den store sommerfilmen på Disney+, og du har mulighet til å se den på Disney+ på akkurat samme tid som den blir lansert på kinoer. Man må riktignok betale ekstra for å se den i tillegg til abonnementet. Det er mange nok som har gledet seg til denne filmen, så vi regner med at det er det mange som er villige til.

Annonse

Dette kommer til å bli en modell som vi vil se mer og mer av i tiden fremover. Og i hvert fall om denne lanseringen av Black Widow blir en suksess, som alt ligger til rette for. Du kan se Black Widow den 9. juli på Disney+.

Dette er sommeren 2021 på Disney+

Etter to suksessfulle sesonger med The Mandalorian, har etterspørselen etter serier som både er for voksne og barn på Disney+ økt.

I juli måned ser vi også spesielt frem til fortsettelsen av disse TV-seriene på Disney+

Her har vi et godt knippe av det Disney+ har å by på for barn og voksne. I tillegg kjører de endel faste serier ment for de mindre seerne.

  • Loki Episode 5 (7. juli), Loki Finale (14. juli)
  • Star Wars: The Bad Batch Episode 10-14 (2. juli, 9 juli, 16. juli, 23. juli, 30. juli)
  • Marvel Studios Legends (7. juli)
  • Meet Spidey And His Amazing Friends (16. juli)
  • Built for Mars: The Perseverance Rover (30. juli)

Flere perler fra Marvel fremover

Vi har sett gode lanseringer som WandaVision og The Falcon and the Winter Soldier på TV skjermen. Men filmene har uteblitt.

2020 var det første året på mer enn ett tiår uten en eneste lansert Marvelfilm. Dette har etterlatt mange fans tørste etter flere lanseringer, og vi kommer til å se en rekke titler fremover for fans å nyte.

Black Widow er første tittel her, og skal innlede den såkalte «Fase 4» i Marvel Cinematic Universe. Dette er en fase som skal samle trådene etter Fase 3, der Avengers filmene laget rot i tidslinjene.

Videre kan vi glede oss til filmene Blade, She-Hulk og en ny versjon av Fantastic 4. Spesielt den siste håper vi innfrir forventningene etter at de eldre utgivelsene ikke levde opp til forventningene til mange.

Storfilmen ‘Eternals’ fra Marvel kommer 5. november 2021

Den 5. november 2021 kommer det en virkelig godbit: ‘Eternals’ er en tittel det fester seg mye prestisje ved, og vi håper at denne tittelen vil være tro mot tegneserien den har hentet sitt opphav fra. Eternals er en rase av fantastisk mektige proto-mennesker som er skapt av «The Celestials», som også skapte rasen ‘The Deviants’. Eternals har akkumulert store mengder kosmisk energi og kraft som har gitt dem superkrefter som er langt, langt over hva vi ser på jorden med Spider Man og Iron Man. Eternals er udødelige, de kan manipulere materien på molekylært nivå og de kan både fly og benytte kosmisk energi til å gjøre ting som kan karakteriseres som guddommelige.

Den første filmen om Eternals kommer til å være sentrert om en Eternal ved navn Sersi (Gemma Chan), og de har involvert en rekke andre store navn i produksjonen. Dette er en rase som har levd side om side med menneskene opp gjennom historien, og uten å løfte en finger gjennom de siste års katastrofer.

Annonse