Adidas er ute med en ny ny vri på sine Ultraboost DNA-løpesko: Adidas’ ikoniske trestripede logo kommer med Lego-kontakter – noe som muliggjør personlige logotilpasninger. Blå striper på mandag, gule på tirsdag, grønne, røde og kombinasjoner ettersom humøret svinger.

Den perfekte kombinasjonen mellom sport og lek

Adidas og Lego omtaler sitt nye påfunn som den perfekte kombinasjonen mellom sport og lek.

Adidas’ nye sko har fått navnet Ultraboost DNA X Lego Plates-sko har. Lego har montert tre spor med sine velkjente Lego-kontakter på siden. Det er der du pusler Lego-brikkene inn. 

Adidas + Lego = bestevenner

Skoene har i tillegg til sidesporene noen flere Lego-detaljer. Under Adidas-logoen øverst på tungen og på sålen har Lego plassert sitt merke. Det skal også være plassert en Lego-logo innvendig i fôret.

Annonse

Skoene kommer med en pen samling Lego-brikker i primærfarger, men det er antagelig ingenting i veien for å låne Lego-brikker fra din gamle Lego-kolleksjon – eller rett og slett tyvlåne noen fra et barn når humøret ditt og skoene skal finne hverandre.

Utsolgt etter én time

Adidas Ultraboost DNA X Lego kan bare bestilles på nettet. Annonsert salgsstart er idag torsdag 8. april klokken 16 gjennom Adidas’ nettsted. Prisen er 1699 kroner, og når vi sjekker klokken 18 kommer det opp at skoene allerede er utsolgt.

Kilde: Slashgear

Annonse