Verdens rikeste mann går offentlig ut og støtter Bitcoin. “Jeg kommer litt sent til selskapet, men jeg har troen på Bitcoin.”

Bitcoin er en bra ting

Han forteller på YouTube-kanalen Bitcoin at vennene hans lenge har forsøkt å få ham involvert i Bitcoin. En av dem serverte ham til og med et stykke Bitcoin-kake i 2013, og han innrømmer at han burde kjøpt den gang for åtte år siden.

Men det er ikke for sent: “Jeg kommer litt sent til selskapet, men jeg er en supporter av Bitcoin og tror fremdeles på nåværende tidspunkt at Bitcoin er en bra ting, og at den er på randen av å bli akseptert innen finansverdenen.”

Annonse

Elon Musk har ingen sterke formeninger om andre kryptovalutaer, men han sier han innimellom har spøkt litt om Dogecoin. Den var i utgangspunktet skapt for å ironisere over kryptovalutaer, “men skjebnen liker ironi og det mest ironiske som kan skje er om Dogecoin blir fremtidens verdensvaluta”.

Simon DG skriver i kommentarfeltet: “Om den rikeste mannen i verden kjøper Bitcoin vil være stort. Mange store institusjonelle investorer vil følge etter. Bitcoin vil nå seks sifre iår.”

Annonse