HBO’s tagning på ”The Last of Us” tok nettop et stort steg fremover til å bli en realitet; TV-nettverket har gitt serien en ordre, med The Last of Us-regissør Neil Druckmann som skribent og administrerende produsent i samarbeid med Craig Mazin fra «Chernobyl».

Journalist: Joar Are Lyngaas.

Store navn er med

HBOs Carolyn Strauss, som jobbet som administrerende produsent på både «Game of Thrones» og «Chernobyl» skal også jobbe på den nye TV-serien i den samme rollen.

Akkurat som i det første spillet i serien, har TV-serien samme historie:

Annonse

«Historien tar plass tyve år etter at moderne sivilasjon har blitt eliminert. Joel, en hardbarka overlevende mann, blir ansatt for å smuggle Ellie, en 14 år gammel jente, ut av en konsentrasjonsleir hvor de holder befolkningen i karantene. Det som starter som en liten jobb blir over tid til en hjerteskjærende historie, mens vi følger de to traversere land og strand over USA’s post-apokalyptiske landskap mens de stoler på hverandre for overlevelse.»

Dette er fremdeles et prosjekt i startfasen

Det er ikke alltid kjente dataspill-historier gjør seg så bra på lerrettet – men med HBO, spillets originale skribent og kreative direktør på laget – så kan det se ut som denne serien faktisk har stor sannsynlighet til å bli en suksess.

Det skader jo heller ikke når de administrerende produsentene står bak legendariske TV-opplevelser som «Chernobyl» og «Game of Thrones» heller, si!

Når alt dette er meldt så er «The Last of Us» fortsatt i en meget tidlig fase, og det har ikke blitt lansert skuespillere til serien, enda. Med andre ord kan det bli en stund til vi får se serien på TV, men vi merker det kribler litt i øynene etter å få se Joel og Ellie’s historie bli en TV-realitet. 

Kilde:
The Verge

Annonse