Det har vært roligere enn vanlig den siste uken i amerikansk politikk og media (det er liten forskjell mellom de to til ider), men så inntraff det to episoder.

Twitter godtar ikke lenger informasjon som stammer fra «hackede» kilder

Kjernesaken handler om presidentkanditat Joe Bidens sønn, Hunter Biden, som igjen er i søkelyset i forhold til business i Ukraina og energiselskapet Burisma.

Det nye i saken er at New York Post har avslørt en e-post som hinter i den retning at Hunter Biden satte Burismas Vadym Pozharskyi i kontakt med Joe Biden. Beskyldningene går på at Biden-familien er korrupte, og at Burisma skal ha betalt Joe Biden for å få en aktor til å endre mening. Avisens siste oppslag er endel av denne teorien.

Ifølge Twitter ble artikkelen blokkert grunnet regelverket rundt «Hacked Materials«:

Annonse

Hunter Biden-laptop på avveie

Informasjonsflyt-delen av historien går på at Twitter valgte å sensurere lenking til New York Post-artikkelen. Også Facebook skal ha prøvd å stagge distribusjon av artikkelen og advart mot den.

Hunter Bidens laptop skal også ha havnet i hendene til venstresidens fiender, og avslører visstnok Hunter Bidens narkotikabruk som også tidligere er dokumentert.

Politisk kommentator Dave Rubin, tidligere på venstresiden i amerikansk politikk, med et spørsmål Dorsey svarer kontant nei på:

Annonse