Elon Musk mener at Sverige håndterte covid på best mulig måte.

Sverige fikk rett i covid-tilnærming mener Musk

Deretter peker han på en graf som viser at dødsfallene er nærmest borte etter å ha vært på topp i april.

Tweeten ble lagt til som et svar i forhold til en større diskusjon rundt ytringsfrihet og at Reddit skal ha sensurert «The Great Barrington Declaration«.

Hvorfor sensureres dette?

Denne deklarasjonen sier at man må ta en helhetlig tilnærming til farer som covid ved også å inkludere fokus på mental helse. Les deklarasjonen signert av 8100 personer innen helse, inkludert leger, under.

Annonse

Reddit har fjernet innlegg som refererer til deklerasjonen om også taler for masse-immunitet og at skoler må åpne:

«De som ikke er sårbare, bør umiddelbart få lov til å gjenoppta livet som normalt. Enkle hygienetiltak, som håndvask og å være hjemme når man er syk, bør praktiseres av alle for å redusere alle sin immunitetsterskel. Skoler og universiteter bør være åpne for personlig undervisning. Fritidsaktiviteter, for eksempel sport, bør gjenopptas. Unge voksne med lav risiko bør jobbe normalt, snarere enn hjemmefra. Restauranter og andre virksomheter bør åpne. Kunst, musikk, sport og andre kulturelle aktiviteter bør gjenopptas. Mennesker som er mer utsatt kan delta hvis de ønsker det, mens samfunnet som helhet nyter beskyttelsen de sårbare blir gitt av de som har opparbeidet flokkimmunitet.»

Norge:

Sverige:

Tall fra Google.

Les deklarasjonen

Kilde:
Aier

Annonse