«Senate Homeland Security Committee», der Republikanerne har majoritet, har godkjent stevninger mot en rekke personer som undersøkte, og ifølge Trump, ulovlig overvåket ham og valgkampen.

Nå må de snakke om etterforskningen mot Trump

Også en rekke andre personer i den tidligere Obama-administrasjonen har nå altså fått servert en ordre om å forklare seg i saken.

Brennan er tidligere CIA-direktør og nå aktiv i være kritisk til Trump hos CNN, MSNBC osv., mens James Comey er FBI-lederen som ledet undersøkelsen og som senere ble sparket av Trump, mens James Clapper er tidligere NSA-sjef.

Faktisk har samtlige av dem vært gjester i en rekke populære talkshow på venstresiden de siste årene.

Annonse

Clapper om Trump og Mueller-rapporten hos CNN:

Nyhetsbildet om saken, Google USA:

I tillegg til intervjuer, krever de dette

Komiteen som undersøker etterforskerne stevner også for å få tilgang til alle dokumenter relatert til FBI sin etterforskningen fra 2016 under James Comey.

CNN omtaler stevningene som en taktikk for å styrke egen valgkamp foran valget 3. november.

Comey om Trump:

Senator Chuck Schumer, New York, hos Rachel Maddow advarte Trump mot å utfordre etterrettningstjenesten, under et intervjuet fra januar 2017.

Høyresiden i USA mener dette er tegn på at CIA, NSA og FBI er ute etter å ta Trump, mens venstresiden ikke skjønner hvorfor Trump går etter etterretningstjenestene.

Kilder:
CNN
Fox News

Annonse