En av høyresidens PR-våpen mot Biden og Harris er at det egentlig er Harris som blir president grunnet Bidens helse.

Uheldig forsnakkelse for Harris

Nå Trump-teamet overraskende nok hjelp av Kamala Harris selv, for hun forsnakket seg under et virtuelt møte med bedriftseiere i Arizona:

«En Harris-administrasjon sammen med Joe Biden som president», sa hun, til hun kjapt fant ut hva hun sa høyt og endret det til «Biden-Harris-administrasjonen vil gi tilgang til 100 milliarder dollar i lav-rente lån og investeringer for eiere av minoritetsbedrifter».

Disse dekker saken i det amerikanske nyhetsbildet (skjermbilde, Google):

Dette gir krutt til Trump-leiren

Biden har veldig lenge uttalt han ønsket en farget kvinne som vise-president, og valget falt på Harris, men i månedene etter at Biden valgte den tidligere advokaten har han en rekke ganger sagt veldig merkelige ting i offentligheten som får mange til å lure på om han er i stand til å være president. Biden er 77 år, og Trump 74 år – ingen av dem kan beskyldes for å være unge, men Biden ser ut til å slite med å snakke og holdes unna amerikansk presse så mye som mulig.

Annonse

Da Harris uttalte at det faktisk blir hennes administrasjon, men med «Biden som presdient», fyrer dette selvsagt opp rundt ryktene om at Biden ikke er personen mange demokrater egentlig kommer til å stemme frem som ønsket president.

Den første TV-debatten mellom de to går av stabelen 29. september på Fox News. Politainment følger det hele fortløpende.

Her er det aktuelle klippet med Harris:

Annonse