Spotify mangler en rekke episoder med Alex Jones, Gavin McInnes og flere andre media-personligheter i USA.

Hvorfor mangler disse hos Joe Rogan på Spotify?

Gavin McInnes, Chris D’Elia, Jordan Petersons datter Mikhaila Peterson, Louis Theroux, Owen Benjamin og Joey Diaz-episoder er ikke å finne i Spotify-utgaven av Joe Rogan.

Det er ikke alle her som er politiske, inkludert D’Elia (som er tiltalt for upassende og kanskje kriminell omgang med jenter) og Louis Theroux som er en kjent dokumentarfilmskaper.

McInnes er provoserende på høyresiden og omtaler seg selv som konservativ (han var med på å starte Vice i sin tid, en publikasjon som nå er godt plassert til venstre), og alle vet jo hvem Alex Jones er: en som provoserer mange, og som underholder minst like mange som ikke tar ham seriøst politisk eller på noen annen måte.

Annonse

Jones har en svært energisk og høylytt stil som ofte går inn under parodi og humor mer enn noe annet, og konspiratorisk i det andre øyeblikket. Han og Eddie Bravo er god underholdning, ingen tvil.

Ifølge Alex Jones selv er årsaken at Spotify ikke har klart å overføre alle episodene lenger, og at de mest populære episodene blir å finne på YouTube frem til slutten av året. Med andre ord er det bare tilfeldigheter hvilke episoder som er lagt ut, ifølge Jones.

Joe Rogan intervjuer Alex Jones. Bilde: Joe Rogan

Er Alex Jones skuespill?

For mange er Jones en karakter han selv har skapt, men noen ganger tror vi ikke Jones skjønner om han spiller eller er sitt nye alter-ego.

Jones måtte svare for seg i rettsapparatet da han ble beskyldt for å si at Sandy Hook-massedrapene var regissert. Jones brukte nettopp dette med at han spiller en karakter som forsvar i saken, uten at vi tar stilling til om det stemmer eller ikke. Jones ble uansett beordret til å betale familien 912 000 kroner.

Uansett er det godt å høre at alt innholdet Rogan har tatt opp blir tilgjengelig hos Spotify, om Jones har rett. Vi regner med vi hadde hørt det, om det var motsatt…

Her er Alex Jones hos Rogan, februar 2019:

Annonse