The Rebel-journalist David Menzies ble arrestert etter at han nektet å fjerne seg fra det som ser ut som offentlig grunn.

Arrestert av irritert politimann

Saken ser ut til å dreie seg om Menzies hadde lov å oppholde seg der han var, og Ezra Levant som er redaktør og eier av The Rebel, og advokat, spurte politiet med hvilken rett de hadde lov til å arrestere Menzies som var på oppdrag i Earnscliffe Recreation Centre denne uken for å følge opp en sak om Patrick Brown. Sikkerhetsvaktene kom, politiet ble ringt, og nå er han i arresten.

Vi har tidligere lenket til The Rebel som stadig blir trakassert av personer som ikke ønsker de skal utøve journalistikk i det offentlige rom, men vi tror ikke de faktisk har blitt arrestert tidligere.

Politiet argumenterer at en dommer må finne ut av om det var riktig å arrestere The Rebel, som visstnok skal ha vært på offentlig grunn, men likevel bortvist av sikkerhetsvaktene på stedet. Det er duket for rettsoppgjør.

Annonse

Dette skjedde da Rebel avslørte ordførerens hockey-match:

Avslørte ordfører

Brown er ordfører i Brampton, og har tidligere vært leder for det progressive konservative-partiet (utrolig at det finnes et slikt parti) i Ontario. The Rebel ser ut til å ha svært lite igjen for ordføreren, og Brown føler trolig det samme i forhold til avisen.

For; Menzies avslørte at ordføreren brukte den lokale isen til å spille hockey, noe resten av innbyggerne visstnok ikke får lov å nyte godt av.

The Rebel er en konservativ nettavis som i mange år har vært svært kritisk til Canadas statsminister Justin Trudeau (De Liberale).

Kilde:
Rebel News

Annonse