Neil Young trakk ikke sitt ultimatum ovenfor Spotify og Joe Rogan.

Young er borte

Derfor har Spotify fjernet artistens musikk fra strømme-tjenesten etter at den gamle rockeren mente at Joe Rogans podcast spredte falsk informasjon om covid, spesielt under intervjuet med doktor Robert Malone. Young krevde i et åpent brev å bli fjernet om Spotify ikke kvittet seg med podcast-stjernen.

Det ble internasjonale nyheter da Young 25. januar gikk hardt ut og ønsket all musikken fjernet, men Rogan har en 100 million dollar kontrakt med den svenske strømme-tjenesten, og sikkert en rekke klausuler som beskytter ham i avtaleperioden.

Joe Rogan er mye større

Mens Young har litt over 6 millioner lytter i måneden, har The Joe Rogan Experience estimert rundt 11 millioner per episode (det listes ikke lyttere per måneden på podcasts som det gjør med artister).

Annonse

«Vi beklager Neils beslutning om å fjerne musikken fra Spotify, men håper å ønske ham velkommen tilbake snart,» forklarer Spotify.

Annonse