Apple gir i en begrenset periode bort første sesong av “Home Before Dark”, ifølge en fersk tweet. Du skal heller ikke trenge abonnement for å se serien.

Dramatisk mysterie-serie

«Home Before Dark» er en dramatisk mysterie-serie inspirert av rapporteringen til en ung undersøkende journalist, Hilde Lysiak. Serien som er regissert av Jon M. Chu, følger en ung jente ved navn Hilde (Brooklynn Prince) som flytter fra Brooklyn til den lille byen hennes far en gang forlot. Her kommer hun på sporet av en sak som alle i byen, inkludert hennes egen far, har prøvd å begrave.

Markedsføring

Det er ikke første gang Apple markedsfører sitt originalinnhold på denne måten. Ifjor gjorde selskapet en håndfull programmer gratis i en kort periode, blant dem Little America, Servant, For All Mankind, Dickinson, Snoopy in Space, Helpsters, Ghostwriter og The Elephant Queen.

Du betaler for fortsettelsen

Nå som sesong to av Home Before Dark er ute, gir Apple bort første sesong i håp om at seerne skal tegne abonnement for å få med seg fortsettelsen.

Annonse

Du kan streame programmet gjennom TV-appen på iPhone, iPad, Mac, Apple TV, smart-TVer og spillkonsoller. 

Annonse