Det er ikke bare Tesla som eier Bitcoin (du kunne jo handle en Tesla krypto, selv om det ikke akkurat er å anbefale).

Musk sier han ikke kommer til å dumpe, kun pumpe

Nå viser det seg dog at også SpaceX, som gjør det veldig bra for tiden, også eier krypto og ikke bare Tesla som tidligere har vært kjent. I tillegg eier Musk selv Bitcoin, Ethereum og selvsagt Dogecoin (ITavisen: «Elon Musk og SpaceX godtar Dogecoin som betaling: skal sende DOGE-1 satellitt til månen«) som det var masse interesse rundt i våres.

Jeg ønsker at Bitcoin skal lykkes. Om prisen går ned, taper jeg penger. Jeg kommer kanskje til å pumpe, men ikke dumpe.

Elon Musk

Musk vurderer å gjenoppta Tesla-betaling med Bitcoin

Etter at Musk avslørte SpaceX-nyheten klatret Bitcoin, som i likhet med mange andre kryptoer har gjort det dårlig i det siste, til 32 752 dollar for så å falle tilbake til 31 771 dollar, som er prisen da denne artikkelen ble skrevet.

Hva angår Tesla og handel av bilene med Bitcoin, sier Musk at han ønsker å forsikre seg om at kryptofarmene bruker 50 prosent grønn energi, eller mer. «Det ser ut som Bitcoin skifter over til fornybar energi», uttaler Musk nå etter at Teslas Bitcoin-stopp virkelig satt en støkk i markedet.

Annonse
Dette er en femdagers periode. Bilde: Yahoo Finance
Annonse