Hun hadde tusenvis av følgere på Twitter.

De kjente henne som en spenningssøkende ung og vakker motorsyklist med glimt i øyet. Hun fartet rundt i Japan, var fri som fuglen og dokumenterte sitt misunnelsesverdige liv på Twitter.

Motorsykler og romantikk

Tweetene besto hovedsakelig av selfies ispedd betydelige doser motorsykler og frihet med en romantisk undertone – “måtte duften av plommer nå dine sanser iaften”. Hennes følgere elsket henne, noen mer enn andre. 

For mange av følgerne var dette drømmekvinnen. Du trengte heller ikke være motorsyklist for å falle for @azusagakuyuki, men en stor del av følgerne hennes var nettopp det – men nylig ble den sanne identiteten til denne vakre, unge kvinnen avslørt. 

Hun er faktisk en 50 år gammel mann

Den mystiske syklisten ble nylig avslørt på det japanske TV-showet “Senmandag” hvor de  tar opp de hotteste og sprøeste temaene. Produksjonsteamet hadde sporet den populære motorsyklisten og istedenfor å finne den attraktive unge kvinnen møtte de en middelaldrende mann.

Annonse

med FaceApp på telefonen

Den ikke navngitte 50-åringen innrømmet i showet at han bruker FaceApp, et fotoredigeringsverktøy som drastisk kan endre ens utseende, inkludert alder og kjønn. Han har brukt appen til å forme seg selv til den motorsykkelrypa. På TV demonstrerte han hvordan han gjorde seg om til en kultlignende kawaii-jente (japansk, elskelig og/eller søt) på sosiale medier.

Hvis en jente som henne eksisterte ville noen bli helt gal etter henne, ikke sant?

@azusagakuyuki på japansk TV

Ansiktet ugjenkjennelig, manen original

Allerede før den sjokkerende avsløringen kom på nasjonalt fjernsyn, hadde observante Twitter-brukere påpekt en mistenkelig detalj i et bilde «hen» tvitret 11. februar. Bildet, som skulle vise motorsykkelen bakfra, fikk også med seg en refleksjon i sykkelens sidespeil. Det viste en ansikt som ikke lignet kvinnen som frontet Twitter-kontoen.

«Du bruker et pent mobildeksel,» kommenterte en Twitter-bruker som zoomet inn på sidespeilet.

«Hen» tok det helt ut

Da identiteten først var avslørt tok motorsyklisten det helt ut. I en selfie-tweet som fikk over 8000 likes, antydet han at noe var på gang:

«Hei, sjekk ut kveldens mandagsshow.» Smilet var like søtt og feminint som før og fremdeles komplett redigert.

Twitter-brukerne har tilgitt ham

«Det er en stund siden jeg hadde det like morsomt foran TVen,» kommenterte en med henvisning til motorsyklistens TV-utseende.

«Både dine før- og etter-bilder er flotte!» kommenterte en annen.

Kjærlighetserklæringer

«Hen» får fremdeles varme kjærlighetserklæringer (mye av poesien er sannsynligvis gått tapt i oversettelsen fra japansk. Tokimeki er japansk og betyr begeistring eller hjerte[slag]):

Love 

Jeg elsker deg 

På en eller annen måte veldig

Drøm, drømmer Tokimeki ikveld

Jeg elsker deg mystiske følelser

Tokimeki ikveld 

To hjerter

Andre lar seg inspirere

Andre Twitter-brukere er inspirert av «hens» fotoredigering og lager kvinnelige versjoner av seg selv.

Annonse