Sist lørdags gjest på Saturday Night Live var ingen karismatisk skuespiller som promoterte et nytt filmprosjekt, men en sympatisk, overhypet administrerende direktør ved navn Elon Musk.

Post SpaceX Mars-fremtid

I løpet av en og en halv time hadde SNL-Musk kledd seg ut som en misforstått Wario, ledd av noen av sine mer tvilsomme ideer i en cowboysketsj og spilt en versjon av seg selv noen år inn i en post SpaceX Mars-fremtid. Musks partner, sangerinnen Grimes, opptrådte som Princess Peach. 

Showet ble streamet på YouTube lørdag kveld amerikansk tid, mens YouTube-klipp ble gjort tilgjengelig igår. 

Aspergeren Musk

Nedenfor finner du Musks sketsj-opptredener. Selvfølgelig finner ikke alle ham like morsom og det har han kanskje forutsett siden han tidlig i programmet forteller at han har Aspergers syndrom: “Dette må være første gang at en Asperger opptrer på SNL” – er Aspergere kjent for humor, så er den i beste fall knusktørr og veldig ofte nerdete. 

Annonse

Vi vil tro det ligger store overvinnelser bak når en Asperger står frem som Musk gjør. At han har hatt det morsomt er like umulig å forestille seg som at hans Asperger-kollega Bill Gates skulle gjort det samme. Eller? Sjekk for eksempel ut cowboyen, The electric horse guy. Litt ironisk vidd er skrevet inn.

Ta gjerne en flight control test på deg selv før du tar av i kommentarfeltet.

Les også: Elon Musk er “livsfarlig”: En spøk på underholdnings-TV sendte Dogecoin ned 30 prosent

Annonse