Transformers er ikonisk leketøy, det er både actionfigur og bil. Men ettersom de er blitt mer kompleks har det medført risiko for at de går i stykker et sted i transformasjonen mellom robot og bil.

Fascinerende kompleks 

Hasbro løser problemet. Ikke ved å gjøre lekene enklere, men ved å gjøre dem enda mer komplisert og enda dyrere. Den nye Optimus Prime Auto-Converting Programmable Advanced Robot til 700 USD over dammen (tilsvarer 6000 norske), kan takket være ekte robotteknologi (27 servomotorer og mobilapp) transformere seg selv.

Den nye Transformeren er fascinerende kompleks: Hasbro sier at den nesten halvmeterhøye figuren har omtrent 5000 komponenter, 27 patenterte servomotorer og 60 mikrochips som styrer transformasjonsfunksjonene. I tillegg til mobilappen kan eieren styre transformasjonen med talekommandoer.

27 servomotorer. Styres av app eller stemme

Optimus Prime Auto-Converting Programmable Advanced Robot bygges i partnerskap med Robosen Robotics. Polygon bemerker at Robosen Robotics har laget mistenkelige transformator-lignende roboter i mange år. Nå kan de omsider lage originaler.

Annonse

Optimus Prime Auto-Converting Programmable Advanced Robot er tilgjengelig for forhåndsbestilling på nett fra Hasbro Pulse for $ 699,99.

Kilde: The Verge

Annonse