Alibaba er et flott sted å finne rare, interessante og fantastiske produkter til rare, interessante og fantastiske priser. Som denne lille elektriske lastebilen med en pris som starter på 22.000 kroner.

Denne lille krabaten har 12″ hjul

Bilen er liten og designet for offroad-bruk. Hvis du synes det er litt rare proporsjoner på denne pickupen, kan det komme av at det er det. Det er en mini-lastebil og spesifikasjonene er også mini; den kommer med 12 tommers hjul.

Bilen er 3,5 meter lang, har et “intimt” førerhus med plass for to og et lasteplan på 1,6 meter. Det høres kanskje ikke som spesielt mye, men baklemmene kan legges ned og du har flatt lasteplan.

Rekkevidden er helt ok

Rekkevidden er 110 kilometer og det tar åtte til ti timer å lade batteriene. Bilen veier 670 kilo inkludert batteripakken og kan laste 500 kilo. Den har en maks hastighet på 40 km/t. Motoren yter 3 kW og drives av gammeldagse blybatterier. Den leveres i flere farver, blant andre rødt, hvitt og blått.

Annonse

Førerhuset har grunnleggende bilutstyr, radio, lufting (klimaanlegg koster ekstra), vindusviskere, justerbare seter, trepunktsbelter.

Dette er mer enn en oppdatert golfbil, det er et lite, velutstyrt nyttekjøretøy. Det leveres også en oppgradert modell av bilen som kommer med fire seter, 13-tommers hjul, servostyring, elektriske låser/vinduer og barnesikring.

Koster ikke en gang 3000 dollar

Prisen oppgis til 2618 amerikanske dollar. Det tilsvarer drøyt 22 000 norske kroner og det gis kvantumsrabatt ved kjøp av for eksempel ti stykker.

Hva fraktkostnadene kommer på vet jeg ikke, ei heller om den går fri av norske bilavgifter, men det er tenkelig så lenge den ikke registreres for kjøring på offentlig vei, hvilket vil kreve typegodkjenning – på den annen side har Norge (fremdeles) spesielt gunstige avgifter for elektrisk drevne kjøretøy. Selv om prisen skulle dobles på veien fra Kina til Norge, er det et svært prisgunstig kjøretøy.

Produsenten R&Z Power Machinery har i tillegg til denne modellen en rekke morsomme nyttekjøretøyer. Du finner dem her.

Kilder:
Electrek

Annonse