I klippet under, som ble sendt lekkerne hos Project Veritas av en Twitter-medarbeider, forklarer Jack Dorsey at bannlysningene kommer til å fortsette – også etter 20. januar når Joe Biden sverges inn som president.

Dorsey lover bannlyse også etter 20. januar

«Vi er fokusert på en konto akkurat nå, men dette kommer til å bli større enn kun en konto, og det kommer til å vare mye lenger enn en dag», forklarer Dorsey som sier at «fokuset er uten tvil på denne kontoen, og hvordan dette kobles til vold i den virkelige verden.

«Vi må også tenke mye lenger frem i tid i forhold til hvordan slike ting som dette utspiller seg over tid. Jeg tror ikke dette forsvinner med det første. Grepene vi utfører nå, blant annet mot QAnon, er et slikt eksempel på en mye bredere tilnærming som vi bør studere nærmere.”

Dorsey: – USA er ekstremt splittet

Videre i det korte klippet sier Dorsey at sikkerhetsteamet har jobbet mye med dette, og at «de trenger rom, støtte og fokus, fordi dette kommer ikke til å forsvinne».

Annonse

«USA er ekstremt splittet, noe plattformen vår avslører hver eneste dag. Vår rolle er å beskytte integriteten for denne samtalen, og gjøre det vi kan for å sørge for at ingen blir skadet som følge av dette.

Det ble i går kveld amerikanske tid avslørt at en av personene i Trump-folkemengden er antifa-støttespiller med navn John Sullivan. Mannen sitter i skrivende stund i varetekt etter at han oppfordret på video til å storme bygningen.

Her er CNN på innsiden med antifa-medlemmet:

Twitter-sjefen skrev også en lang rekke tweets i går der han forklarer hvorfor selskapet valgte å bannlyse Trump:

Kilde:
The Salt Lake Tribune

Annonse