Ifølge en undersøkelse gjort av Kaspersky, så jobber én av ti nakne når de jobber hjemmefra. Undersøkelsen viser også at mange sover, ser på «Netflix» eller jobber i hagen.

Journalist: Joar Are Lyngaas.

Når katten er borte, danser musene på bordet, er det noe som heter

En ny undersøkelse viser at rundt 11 prosent av ansatte liker å jobbe nakne hjemmefra. Det er IT-selskapet Kaspersky som har foretatt undersøkelsen blant rundt 8000 ansatte, i en presselansering fra selskapet understreker de altså dette finurlige faktumet.

Dette synes folk er de mest positive bivirkningene av covid og behovet for å jobbe hjemmefra:

Dette savner vi mest:

Nakne eller ei, de jobber i det minste

Uavhengig av hvordan du ser på akkurat denne undersøkelsen, så kan vi ihvertfall være glad for at disse nakne menneskene faktisk jobber. Det blir verre å si det om de 36 prosentene som bruker arbeidsdagene til å sove, de 23 prosentene som ser på «Netflix» eller de 27 prosentene som gjør hagearbeid. Alt dette kommer frem i samme undersøkelse.

Annonse

«Pandemien har vært en dobbelsidig mynt for mange av våre ansatte. Mange føler at det er svært praktisk å slippe lange reiser for å komme seg på jobb. Det er derimot mange som melder at de synes det er svært vanskelig å holde fokus på jobb, spesielt i et arbeidsmiljø fylt med unger og sosialsyke partnere», sier Marina Titova, sjef for produktmarkedsføring hos Kaspersky.

«Guilty pleasures» – hvilke av disse gjør du?

Kilder:
IDG
Kaspersky (PDF)

Annonse