Journalist: Joar Are Lyngaas

Christopher Nolan, som vi kjenner som produsent i en rekke velproduserte filmer, som for eksempel; «The Dark Knight», «The Dark Knight Rises» og relativt nye «Tenet», utpeker HBO Max som «den verste strømmetjenesten.»

Nolan liker ikke dagens produksjonsklima

Christopher Nolan har lenge vært meget offentlig i sin avsmak til at filmstudioer lanserer nye filmer både på lerettet og på strømmetjenester på nett samtidig.

I et intervju i 2017 kalte han Netflix sitt forsøk på å erobre tronen som «uholdbart», før han senere unnskyldte seg.

Det kommer derfor ikke som noe overraskelse at han på nytt har fyrt seg opp, når vi forrige uke fikk høre om Warner Bros sin plan om å lansere alle filmene sine i 2021, både på lerettet og på strømmetjenesten HBO Max, samtidig.

Annonse

Christopher Nolan sin nye film; «Tenet» snart på nett!

Christoper Nolan sin relativt nye film; «Tenet», skal komme på «video on-demand» den 15. desember ettersom pandemien har ført til stengte kinosaler verden rundt. Lerettlokaler med kroken på døra har selvfølgelig kostet filmbransjen enormt mye penger.

Direktøren er fortsatt ikke fornøyd med det faktum at HBO skal legge opp filmen hans på en strømmetjeneste, og mener avgjørelsen ikke «gir logisk mening, økonomisk sett».

I en uttalelse sendt til Hollywood Reporter holder han tilbake enda mindre; «De store filmstjernene gikk til sengs kvelden før nyhetene og trodde at de jobbet for det beste filmstudioet gjennom tidene, bare for å våkne opp til realiseringen at de faktisk jobbet for den verste strømmetjenesten.»

Kilde:
Engadget

Annonse