Jack Dorsey har allerede uttalt at han mente det var for dårlig informasjon rundt hvorfor Twitter blokkerte muligheten til å dele en artikkel fra New York Post der det går langt i å hentyde at Joe Biden og sønnen er korrupte.

Twitter: – Vi har fått mange tilbakemeldinger, negative så vel som positive.

Dette er hva Jack Dorsey først uttalte etter at saken fikk stor oppmerksomhet i amerikanske medier – selv kontoen til avisen ble blokkert fra å publisere innlegg, noe som sjokkerte mange. Avisen er en av de aller største i USA.

Dette er endringene Twitter gjør

Selskapet melder at de fra nå av ikke skal fjerne hacket innhold. Unntaket er om det er delt direkte av hackere eller de som samarbeider med dem. Regel nummer to er å merke tweets som mangler «kontekst» i stedet for å blokkere lenker fra å kunne deles på plattformen.

Kilde.
NY Post

Annonse
Annonse