En person skal ha kledd på seg en jetpack og fløy rett opp i nesten 900 meter før han eller hun fant veien ned igjen. FBI undersøker saken.

Ingen vet hvem som fløy i en jetpack over Los Angeles-flyplass, men det bør bli en greie i Flight Simulator

Den utrolige historien fant sted i Los Angeles. Etter at vi leste overskriften første gang regnet vi ikke med at det var noe særlig mer kjøtt på historien enn at noen hadde sett noe som så ut som en person flyvende der oppe som Supermann, altså: vi var ikke helt sikre på hva som hadde skjedd – kunne det stemme?

Joda, dette skjedde, for opptaket mellom flyet og basestasjonen kan du høre i klippet under. Dessverre tok de ikke opp hva som skjedde på film, og om de gjorde det, deles det sikkert ikke.

Men joda, at mennesker er fugler/Superhelter som flyr sammen med kommersielle fly er visst en greie i 2020 (som i 2015, se under), noe som er lett å overse i all elendigheten, men vi er her for å ønske deg en god fredag og anbefaler deg å se den siste delen og klippet under:

Annonse

Her er hele klippet sendingen over hentet video fra:

Annonse